+381 63 11 15 996 [email protected]

O nama

Kreativnost. Inovativnost.

U našoj kreativnoj radionici spajaju se tradicija i inovacija koji donose novi talas svežine i jednostavnosti u izradi nakita od plemenitih metala. Svaki naš prsten se odlikuje sofisticiranošću i unikatan je na do sada neispričan način.

Kreirali smo za Vas razlličite modele vereničkog prstenja i burmi u želji da u komadima nakita oslikamo vanvremensku ljubav.

Diamond Touch nije serijska proizvodnja, to je ručno rađen nakit koji sa sobom nosi jedinstvenu ljubavnu priču. Pogledajte naš katalog vereničkog prstenja i burmi u okviru sajta i pronađite Vašu inspiraciju. Posetite nas u TC Milenijum u Beogradu ili pozovite +381 63 11 15 996 i obradujte Vama najdražu osobu već danas!

Strast prema nakitu

Posebnu pažnju poklanjamo detaljima. Naši vrhunski majstori će svojeručno kreirati prava mala remek-dela kojima ćete zadiviti voljenu osobu. U našoj radionici povezujemo dugu tradiciju stvaranja nakita sa modernim dizajnom. Svaki prsten je unikatan, a Vaše želje postaju naša kreacija.

Izrada nakita je umetnost. Svaki prsten ili drugi komad nakita treba da nosi lični pečat i prenese emociju osobi kojoj je namenjen. Diamond Touch će Vam pomoći da ostvarite Vaš san i da izjavite ljubav dragoj osobi na najlepši mogući način.

Gde se nalazimo?

Nalazimo se u samom srcu Beograda, u tržnom centru Milenijum, u Knez Mihailovoj ulici, samo par koraka od Trga Republike. U neposrednoj blizini je javna garaža Obilićev venac, kao i stajalište linija 21, 26, 27, 28, 29, 37 i 41.

telefon
+381 63 11 15 996
lokacija
TC Milenijum, Beograd
email adresa